Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Steel-Edge.cz Menu

Šperky Brosway již více než 40 let

11. 3. 2020

V loňské roce 2019 oslavila společnost Brosway čtyřicetileté výročí působení na trhu s klenoty a hodinkami. V roce 1979 zakládá Lanfranco Beleggia skupinu Bros Manifatturte´s, do  které patří značky Brosway, Sagapo, Rosato a Pianegonda. 

 

 

Ve svém začátku působí společnost Bros Manifatture´s na poli hodinářského zboží, kdy nabízí vysoce kvalitní hodinky pod značkou Bros Cinturini. 

                                                                                                                                                                                     

V roce 2002 vstoupila společnost na trh s kolekcí Brosway Jewels, která interpretuje módní šperky vyráběné pod vlivem nejnovějších trendů s cílem oslovit co nejširší publikum zákazníků. 

 

 

                          

 

 

Po úspěchu v zemi původu Itálii expanduje společnost Brosway na světový trh a rozšiřuje pole svojí působnosti daleko za hranice rodné Itálie. Po úspěchu s kolekcí Brosway Jewels přichází s řadou šperků ze stříbra 925/000 označenou jako Brosway 925.

                                                                                                                                               

                                                                                                                                                                        

              

 

Dnes jsou krásné šperky a hodinky skupiny Brosway prodávány prostřednictvím více než 10 000 prodejen ve více než  třiceti zemích po celém světě včetně USA a Číny. I přes tento ohromující rozvoj můžeme Brosway označit jako rodinou firmu, kterou řídí její zakladatel společně se svými třemi dětmi. Společnost má přibližně 200 zaměstnanců, kteří převážně pracují v kancelářích Le Marche v Grottazolina v provincii Fermo. 

 

Přidat nový komentář

Komentáře

Nebyl přidán žádný komentář.