Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Steel-Edge.cz Menu

Novinka náhrdelníky Sagapo

27. 9. 2016

Moderní náhrdelníky Sagapo.

Sagapo to jsou moderní šperky, tedy také náhrdelníky z chirurgické oceli. Značka Sagapo patří do skupiny výrobce módních a designových šperků Brosway maniffature group. Hodinky od výrobce Brosway můžete najít v naší nabídce. 

         

Ale zpět k náhrdelníkům Sagapo. Náhrdelníky jsou zhotovené z kvalitní chirurgické oceli s důrazem na zpracování detailu a celkové kvalitní zpracování těchto ocelových šperků. 

                   

Slogan značky Sagapo v anglické jazyce zní easy to wear tedy snadno se nosí, proto jsou náhrdelníky Sagapo nejen krásné, ale také navržené a vyrobené s ohledem na pohodlné nošení. Náhrdelníky pro ženy Sagapo jsou často osazené zářivými krystaly a mají povrch upravený pískováním, nebo barevnou úpravou PVD. Vzhledem k použitému materiálu jakým je chirurgická ocel mají náhrdelníky Sagapo všechny přednosti krásných šperků vyrobených z tohoto materiálu. Mezi tyto vlastnosti lze na prvním místě uvést nevyvolávání alergických reakcí, tato vlastnost vystupuje v poslední době stále více do popředí, neboť lidí s různými alergickými reakcemi neustále přibývá. Další důležitou vlastností ocelových šperků je jejich odolnost proti mechanickému poškození, která samozřejmě nemá u náhrdelníku takovou důležitost jako u prstenu, nebo náramku. Náhrdelníky nejsou vystavované mechanickému otěru jako prsteny či náramky, které patří mezi mechanicky nejvíce namáhané šperky. Odolnost není možné chápat jako nezničitelnost a špatné, nebo nevhodné zacházení se projevý na každém šperku. K čemu zcela jistě u ocelových šperků nedojde je jejich deformace. Navíc ocelové šperky stojí zlomek ceny šperků vyrobených z drahých kovů. 

Náhrdelníky Sagapo mají všechny vlastnosti pro které je bude milovat. Podívejte se naší nabídku a určitě si vyberete ten správný pro Vás, nebo zde najdete tip na krásný dárek pro Vaše blízké.

           

Šťastnou ruku a mnoho zábavy při výběru náhrdelníku Sagapo přeje Steel-Edge.

 

Přidat nový komentář

Komentáře

Nebyl přidán žádný komentář.