Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Steel-Edge.cz Menu

Náušnice Sagapo

9. 5. 2017

Krásné náušnice z chirurgické oceli od výrobce módních ocelový šperků a doplňků Sagapo.

Do naší nabídky jsme zařadili dámské náušnice z chirurgické oceli od výrobce šperků a módních doplňků Sagapo. Náušnice od tohoto návrháře nabízejí nový pohled na slovo "náušnice". Nezáleží na tom, zda hledáte náušnice pro všední den, či náušnice pro slavnostní příležitost v kolekcích náušnic Sagapo najdete zcela jistě ty vhodné. 

Náušnice Sagapo 2v1. Pokud sendáte závěsnou část náušnic můžete je používat jako jednoduché pecky s kamínkem

Krásné jsou zejména dlouhé elegantní náušnice, které je možné zkombinovat s náhrdelníkem či náramkem Sagapo. 

Nebo klasické kruhové náušnice jaké se hodí snad ke každému oblečení a je možné je nazvat "klasikou". Právě takové kruhy z chirurgické oceli doplńěné zirkony Sagapo nabízí a k jejich univerzálnosti přidává ješte kvalitní zpracování a brilantní lest kamínků.

 

V kolekcích Sagapo je možné nalézt řadu náušnic pecek, které je také možno kombinovat s náramkem či náhrdelníkem. Namátkou kolekce Hamlet odkazující na dílo slavného anglického dramatika Wiliama Shakespeara. 

Krásné náušnice pecky najdete také v řadě ocelových šperků Mariposa. Tato řada přináší svěží šperky s motivem motýlků, ktí ustrnuli ve svém letu, aby se stali Vaší ozdobou. 

Nabídka náušnic a ocelových šperků Sagapo je natolik rozsáhlá, že není možné ji najednou představit a rozhodně doporučuje její detailní prohlédnutí, protože svůj ocelový šperk zde najde opravdu každá žena. 

 

 

Přidat nový komentář

Komentáře

Dobrý den, měla bych zájem o náušnice pro dcery dvojčata z chirurgické oceli. Koukala jsem na kroužkové náušnice, které jsou z malých srdíček a máte je v nabídce v bílém zlatě. Jsou tyto náušnice i v chirurgické oceli? Děkuji za odpověď s pozdravem Šístková

Sandra Šístková

7. 7. 2018 23:55