Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Steel-Edge.cz Menu

Léto se blíží ozdobte se piercingem do břicha

5. 4. 2016

Piercing do břicha

Máme měsíc duben a počasí nám připomíná, že léto se neodvratně blíží. Právě v letních měsících nejvíce vynikne ozdoba těla jakou piercing do pupíku je. Pro ozdobu pupíku piercingem se rozhodla celá řada slavných hereček, modelek i zpěvaček. Ze slavných jmen můžeme vzpomenout celebrity jako Britney Spears, Jessica Alba, Beyoncé, Naomi Campbell, nebo bulvárem proslavená skandalistka Paris Hilton. 

Piercing v pupíku nad plavkami poutá zcela jistě poutá pozornost, ale jak se říká nic není zadarmo a i při výběru piercingu do pupíku je vhodné při jeho výběru zvážit za jakým účelem a pro jakou příležitost piercing do břicha vybíráte. Pokud se jedná o první piercing je dobré zvolit takový šperk, který je celý z chirurgické oceli, titanu či bioplastu. Všechny tyto materiály jsou tělem přijímány bez problémů a hojení rány by mělo probíhat rychle a bez zbytečných komplikací. Samotnou aplikaci piercingu do pupíku doporučujem nechat na odbornících v piercingových studiích, kde vám poskytnou potřebné informace jak se chovat během hojení vpichu. Po úspěšném zahojení rány je možné první piercing vyměnit za jiný. 

Všechny námi nabízené piercingy do pupíku mají atest z akreditované laboratoře na uvolňování škodlivých látek. Piercingy do břicha mahou být vyrobeny z různých materiálů, ale části v těle jsou vždy z chirurgické oceli, nebo titanu. Za části v těle považujeme především dřík a horní kuličku. Ozdoby bývají často zhotovené ze stříbra, nebo porodiované bižuterie. Ozdoby mohou být také z chirurgické oceli což je dobré v případě alergických reakcí na stříbro či bižuterii. Nevýhodou takových piercingů může být v případě dlouhé ocelové ozdoby jejich větší váha, která může mít negativní vliv na deformaci pupíku. Piercingy do břicha s ozdobou ze stříbra či bižutrie jsou lehčí a snadější zpracování těchto materiálů dovoluje nabídnou šiřší paletu tvarů, vzrorů a velikostí piercingů. Nevýhodou ozdob ze  stříbra a bižuterie je možnost vyvolání alergických reakcí, pokud alergickými reakcemi netrpíte není důvod se jich obávat v případě, že ano je vhodné zvolit piercing do břicha s ozdobou z oceli, nebo jednoduchý piercing bez ozdoby.  

Piercing do pupíku s ozdobou z bižuterie                      Piercing do břicha s ocelovou ozdobou

 

Přidat nový komentář

Komentáře

Nebyl přidán žádný komentář.