Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Steel-Edge.cz Menu

Brosway

 Společnost působí v klenotnictví a hodinářství od roku 1979 tedy již více než 40. let. Za tuto dlouhou dobu získala mnoho zkušeností a pro svoji spolehlivost a profesionalitu si získala důvěru zákazníků v mnoha zemích. 

Šperkaři v Brosway neustále hledají a vyvíjejí nová stylistická řešení a společnost každý rok věnuje nemalé prostředky na výzkum a vývoj nových designových šperků. Inovace, sofistikovanost a nevšední mezinárodně uznávaný design šperků jsou hlavními důvody, proč jsou šperky Brosway stále o krok napřed.  

V nabídce značky Brosway naleznete luxusní šperky, hodinky, brože a další módní doplňky navrhované italskými návrháři podle posledních módních trendů, které velmi často pocházejí právě z Itálie. Náramky, prstýnky, náušnice a další krásné šperky jsou zařazeny do jednotlivych ucelených kolekcí, které společně tvoří jedinečný celek. Mezi nejznámější a nejnápaditější kolekce od Brosway patří především šperky Trés Jolie a Tring. Moderní šperky Brosway jsou vyráběny z nejjakostnější kovů jako chirurgická ocel, bronz, nebo stříbro 925/000. Z jakého kovu je konkrétní šperk zhotovený je uvedeno vždy v jeho popisku. Luxusní šperky Brosway jsou zde proto, aby jste se bavili při jejich výběru a dělaly Vám radost každý den, kdy je budete nosit. 

Nalezené produkty: 717

Produkty